Begeleidt bij onzekerheid, stress en burn-out 06 12 26 88 63 info@rnvcoaching.nl

Ben ik de coach
voor jou?

Carla Ruben-Verplanke
erkend stress- en burn-outcoach

Je wilt graag optimaal functioneren, zonder dat je druk maakt, moe bent, geprikkeld.
Zonder dat je allerlei lichamelijke klachten aan het ontwikkelen bent. Je wilt zo snel als verantwoord re-integreren en voorgoed beter omgaan met stress.

Maar het kost je moeite

Want je merkt dat

 

 • Je nooit klaar bent
 • Je onzeker bent geworden
 • Je niet aan de verwachtingen van jezelf en/of anderen kunt voldoen
 • Je steeds piekert
 • Je moe bent
 • Je steeds meer spanningsklachten ervaart

Veel mensen ervaren dit

Je bent niet de enige met deze klachten. Logisch want het moderne leven vraagt veel. Jouw stressklachten zijn in feite een gezonde reactie op een minder gezonde situatie. Sinds 2014 begeleid ik mensen zoals jij om weer plezierig en gezond te functioneren. En met succes!

Mijn naam is Carla Ruben-Verplanke,
stress- en burn-outcoach

Een stress- en burn-outcoach weet hoe je stress kunt verminderen en helpt een burn-out te voorkomen te verkorten of te verhelpen. Bij de begeleiding van mijn cliënten betrek ik de werk- en privésituatie zodat zij leren omgaan met stressvolle situaties, hun zelfvertrouwen vergroten, rust terugvinden en weer fit worden.

Mijn coachees zeggen zich snel bij mij op hun gemak te voelen en het fijn te vinden dat ik zonder oordeel luister. Samen werken we naar een betere situatie voor jou. De coaching wordt afgestemd op jouw wensen, is praktisch en toekomstgericht, en waar het kan met een vleugje humor

Dat wat jij ook wilt!

Hoe ga jij verder?

Blijf je geloven dat het binnenkort vanzelf beter wordt? Red je het om van vakantie naar vakantie te leven? Of luister je naar je lichaam dat je vertelt dat het jou een fijner leven gunt? Word je weer die lieve huisgenoot? Die fijne collega? Voel je straks weer de rust in je lijf?

Ik kan je daarbij helpen

Jouw voorgangers hebben ervaren hoe coaching hun leven verandert. Hoe ze weer in staat waren zelf richting aan hun leven te geven. Hoe ze konden omgaan met stressvolle situaties. Hoe collega’s zich afvroegen hoe ze toch zo kalm bleven. Hoe hun zelfvertrouwen zo’n boost kreeg dat ze wel promotie kregen, salarisverhoging, hun studie afmaakten etc.

Wil jij het ook anders? Wil je leren hoe je de kalmte kunt ervaren waar je zo aan toe bent? Wil je ervaren dat je dan veel meer realiseert dan je nu doet? Ik ga jou helpen om het leven te leven dat je jezelf gunt.

Over Carla

Als zelfstandig coach heb ik al heel veel mensen mogen begeleiden die problemen en spanningsklachten ervaren in hun werk of privéleven. Mijn missie is zoveel mogelijk mensen te helpen het leven te leven dat zij voor zichzelf wensen. Ik gun je evenwicht, plezier, vertrouwen, groei en zingeving.

Als coach heb ik ervaring verworven in zowel de profit als sociale sector. Als medewerker was ik werkzaam bij zorginstellingen en in het onderwijs. Sinds 2014 begeleid ik particulieren, en medewerkers in opdracht van bedrijven. In 2018 startte ik op verzoek van de Edwin van der Sar Foundation, ook met de coaching van hun studenten.

Ik coach rond de volgende thema’s:

 • Stress- en burn-out
 • Veranderingsprocessen
 • Zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfzorg
 • Studeren met niet aangeboren hersenletsel

Onderstaande opleidingen zijn bouwstenen in mijn persoonlijke en professionele groei:

 • HRM-bachelor, Fontys Hogescholen
 • Academisch coach en counselor, academie voor counselling en coaching
 • Specialist lifecoach, academie voor counselling en coaching
 • Professioneel coach onzekerheid, stress en burn-out, academie voor counselling en coaching
  Erkend stress- en burn-outcoach, HR academy

Ik wil jou graag helpen je eigen krachten en talenten te (her)ontdekken, grip te houden op je leven en verdere groei mogelijk te maken zodat je je leven zo plezierig, evenwichtig en stressvrij mogelijk kunt leven. Zelf vind ik die balans door naast mijn werk ook te genieten van lange afstandswandelingen, het gezelschap van mijn gezin en vrienden, lezen, tuinieren, reizen en studeren.