Begeleidt bij onzekerheid, stress en burn-out 06 12 26 88 63 info@rnvcoaching.nl

Coaching voor particulieren

Iets voor jou? Doe de test!

 • Heb je moeite om in slaap te vallen of slaap je slecht doordat je piekert?
 • Ben je onzeker over je functioneren, heb je minder zelfvertrouwen?
 • Sla je pauzes over om maar zoveel mogelijk te kunnen doen?
 • Voel je je vaak gespannen, kost het je moeite om te ontspannen?
 • Loop je tegen een probleem aan dat je maar niet opgelost krijgt?
 • Heb je het idee dat je je zaken niet meer rond krijgt?
 • Wil je verbetering in de toekomst?

2 of meer ja’s?

Wil jij eindelijk rust in je hoofd, meer energie, zelfvertrouwen, je stressklachten verminderen, verantwoord re-integreren en voor altijd beter omgaan met stress?

Weet je nog wel wanneer je klachten begonnen? Wanneer je het steeds drukker kreeg, je zorgen maakte en steeds vermoeider werd? Je aan jezelf begon te twijfelen?

Gek is dat toch, drukte sluipt je leven in en plots lijkt het alsof je geen andere keuze hebt dan steeds harder te werken. Je negeert, zoals zovelen, de signalen van je lichaam. Slikt een paracetamolletje tegen de pijntjes, valeriaan om beter te slapen. Maar ondertussen?
Je hebt zelf ook wel door dat je roofbouw pleegt op je lijf. Dat je leven zoveel gezelliger zou zijn wanneer je de rust had om het te leven.

Hoe zou het zijn als je weer grip had? Als je blij en onbezorgd zou opstaan, wetend wat je wil gaan doen die dag? Je zou weer genieten van alle leuke dingen. Energie hebben. Je zou je niet meer gek laten maken, maar stressgevende zaken rustig verhelpen.

Coaching helpt jou je rust terug te vinden. Zodat je weer weet wat werkelijk belangrijk is voor jou. Het leert je om moeilijke situaties op een goede manier aan te pakken. Zodat je zelfvertrouwen zal toenemen. En natuurlijk helpt het je om je energie terug te vinden zodat jij je weer fit voelt.

Wat kun je verwachten?

 • Kennismakingsgesprek of inzichtsessie waarin we jouw doel bespreken en bekijken of we samen daaraan willen werken.
 • Een persoonlijk plan
 • Coaching op maat
 • Een kortdurend traject, gericht op oplossingen en de toekomst
 • Meer energie, minder klachten
 • Verbetering van vaardigheden en assertiviteit
 • Begeleiding in werk en privé
 • Resultaat – En niet voor eventjes 🙂

Iedereen heeft weleens stress, dat hoort erbij. Maar steeds meer mensen ervaren teveel stress of hoge druk om te presteren. Bij langdurige “ongezonde” stress belast je jezelf. Daardoor krijg je lichamelijke, emotionele en psychische klachten. Die kunnen leiden tot totale uitputting. Opgebrand…burn-out. Dat wil ik graag met jou voorkomen!

Zij hebben de stap al gezet…

De gesprekken met Carla heb ik als prettig ervaren. Ik voelde me al snel op mijn gemak bij haar.

Carla heeft me doen inzien dat ik oké ben zoals ik ben en dat je je eigen gedachtes kan aansturen. Ze heeft mij geholpen mijn doel te bereiken, een zet in de goede richting gegeven.

Als ik weer ergens tegen aan loop, zal ik haar zeker weer benaderen.

A.

De gesprekken met Carla hebben me ertoe aangezet om dingen te gaan doen. Ik heb inzicht gekregen in mijzelf en ‘de wereld’. Ik ben sterker geworden en krijg de touwtjes weer zelf in handen.
T.

Onzekerheid speelde een grote rol in mijn leven. En nog zal dit mij altijd blijven volgen, maar nu op een andere manier als toen.

Op een dag kreeg ik het inzicht over dat als ik door zou gaan zoals ik op dat moment leefde ik in een depressie raakte, opnieuw…

Ik trok aan de bel en ging op zoek naar een personal coach. Ik koos voor Carla van RNV coaching. Door met mij te praten en stappen te laten ondernemen leerde ik mijzelf steeds meer accepteren en begon ik in mezelf te geloven.

Het waren (vrijwel) normale gesprekken, maar deze hebben mij meer dan geholpen. Carla is een zachtaardige en fijne vrouw om mee te spreken. Ze straalt rust en positiviteit uit en dit heeft mij zeker ook geholpen.

Chantal

Carla benadert je op een hele rustige en respectvolle manier waardoor je je heel snel op je gemak voelt. Ze geeft je geen kant en klare oplossingen, maar helpt je wel om ze zelf te bedenken.

Dankzij Carla weet ik waar ik bij mezelf moet opletten en wat mij energie en ontspanning geeft. Zeker een aanrader als je het evenwicht in je leven wil vinden. Bedankt Carla!

Carolina

Tijdens een workshop had ik een coachsessie gewonnen, deze is even op de plank blijven liggen maar toen ik vastliep in een negatief patroon van mezelf, herinnerde ik mij de aanbieding van Carla. Op korte termijn kon ik met haar afspreken.

We zouden een wandeling maken maar helaas was ik nog wat grieperig. We konden de sessie toen binnen houden.

Carla is een kritische luisteraar zonder oordeel te geven. Ze wist snel de kernvraag te pakken waarna we aan de slag gingen met mogelijkheden voor gedragsverandering.

Carla heeft tools in handen om mij vervolgens te duiden hoe ik verandering kan inzetten. Daar ga ik nu mee aan de slag. En als ik weer vastloop zal ik Carla weer om coaching vragen!’

Maaike B.

8 stappen plan – Samen kijken we wat goed is voor jou.

 

Carla Ruben Verplanke

Carla Ruben-Verplanke
erkend stress- en burn-outcoach

Een stressvrij leven, wat is het je waard?

Coaching is maatwerk. Jij krijgt altijd het beste traject voor jou. In mijn praktijk werk ik met verschillende coachpakketten.
Tijdens het vrijblijvende en kosteloze kennismakingsgesprek bespreken we welk pakket het best past bij jouw hulpvraag.

Stel het niet langer uit!