Begeleidt bij onzekerheid, stress en burn-out 06 12 26 88 63 info@rnvcoaching.nl

RNVcoaching bestaat 5 jaar en dat gaan we vieren!

Mijn cadeau aan jou: De challenge ‘minder stress in 1 week tijd’

Meer genieten en minder stress in 1 week tijd? Doe de gratis 7-daagse challenge, mijn cadeau aan jou!

Ja, ik doe mee!

Neem jij ook steeds minder tijd voor jezelf? Heb je je handen vol aan alles wat moet? Dat kan anders! Maak meer lol, ervaar minder stress en krijg meer voor elkaar, niet minder.

Meld je nu aan voor 7-daagse challenge waarmee jij kunt ervaren hoe kleine veranderingen zorgen voor meer plezier en minder stress.

Als je actief aan de challenge meedoet dan zal je:
  • Herontdekken hoe fijn het is om iets voor jezelf te doen.
  • Meer ontspanning en minder inspanning ervaren.
  • Merken hoe je stressniveau daalt.
  • Meer tijd nemen om te genieten.
  • Zien hoe leuk jij bent.

Aan het eind van de week weet je dat kleine veranderingen een groots resultaat opleveren.

Tijd voor jezelf levert juist tijd op

Ik werkte uren aan een stuk door. Er was immers zo veel te doen…. Als ik ook nog eens pauzes zou inlassen, of uitjes zou plannen dan zou ik zeker geen tijd meer hebben om al mijn werk af te krijgen.

Dat wist ik zeker

Daarom werkte ik stug door. Me erover verbazend dat mijn taken me zoveel tijd kostten en dat ik steeds meer foutjes maakte. Dit zie ik bij anderen ook. Het lijkt zo logisch: als je veel te doen hebt dan moet je lang en hard doorwerken.

Toch ging ik twijfelen

’s Avonds vroeg ik mezelf af wat ik nu eigenlijk had gedaan op een dag. Ja, ik had hard gewerkt maar had ik nou ook echt veel werk verzet? Had ik wel genoten van mijn tijd? Het antwoord hierop was nee!

Voor mij was dat het teken dat ik het anders moest gaan aanpakken. Ik koos ervoor mijn tijd anders te gaan indelen.

En wat bleek?

Keihard doorwerken, pauzes overslaan… Het leidt juist niet tot meer resultaat. Het leidt er niet toe dat je ’s avonds klaar bent. Tegenover de moeters in het leven moeten voldoende joepies staan. Tegenover hard werken moet voldoende rust staan. Pas toen ik daarvoor koos kreeg ik veel meer voor elkaar én had ik meer plezier.

Wil jij dat ook? Doe dan mee met de challenge!

Praktisch

We starten op 6 januari. Als je je naam en e-mailadres achterlaat dan ontvang je een bevestigingsmail en vanaf 6 januari ontvang je dagelijks per mail een tip of een kleine opdracht.

Wacht niet langer. Vul je gegevens in en doe mee! 

Hoe fijn zou het zijn als je je wat meer ontspannen zou voelen, meer plezier zou hebben en minder druk zou zijn. Als jij wilt weten hoe je dat kan doen, schrijf je dan in voor deze gratis challenge.