Over mij

Over mij

Carla Ruben-Verplanke
Mijn naam is Carla Ruben-Verplanke (1968) en ik woon met mijn man en twee zonen in Biggekerke. In mijn werk en leven staat ontwikkeling centraal. Ik hou van leren, ontwikkelen, het stimuleren van mensen in hun persoonlijke groei.

Na het behalen van het diploma HBO-personeel en arbeid, heb ik mij laten scholen tot academisch Coach en Counsellor. In november 2015 heb ik de opleiding tot Specialist Life Coach en Counsellor positief afgerond en in 2017 behaalde ik het diploma Professioneel Life Coach en Counsellor met als specialisatie stress, onzekerheid en burn out.

In 2014 startte ik RNV Coaching.  Met RNV Coaching volg ik mijn hart om mensen te begeleiden die een probleem ervaren in hun privéleven, in hun werk of tussen werk en privé. Ik wil jou helpen je eigen krachten en talenten te (her)ontdekken, grip te houden op je leven en verdere groei mogelijk te maken zodat je je leven zo plezierig en evenwichtig mogelijk kunt leven.

Zelf blijf ik in balans door naast mijn werk en zorg voor mijn gezin ook te genieten van wandelingen in de natuur, het gezelschap van vrienden, lezen, reizen en studeren.

Tijdens de coachsessies kun je mijn onverdeelde aandacht en een luisterend oor verwachten. Ik analyseer, breng structuur aan in je gedachten en denkpatronen en geef je respectvolle en oordeelvrije feedback. Mijn begeleiding is erop gericht je in contact te brengen met wat van belang is voor jou, zodat jij gaat voelen waar het om gaat in jouw leven. Je gaat de essentie voelen en hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden. Het resultaat is: meer inzicht, rust, gevoel, balans en zelfvertrouwen én het vermogen om zelf richting te geven aan je leven.

Voor meer informatie, zie aanbevelingen