Coaching Ontwikkeling & Groei


Coaching Ontwikkeling & Groei

Kies jij bewust voor verandering en groei?

Zelfkennis is de basis van persoonlijke groei. Als je je talenten en kwaliteiten kent, weet wat je uitdagingen zijn en jezelf kunt waarderen om wie je bent dan zul je vertrouwen ervaren om verder te groeien. Vanuit jouw eigen persoonlijkheid kun je vaardigheden gaan leren die bij jou passen.
Leren en groeien doen we allemaal, maar als je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen ontwikkelingsproces dan kun je de richting waarin je groeit zelf bepalen. Verandering kost tijd, het is hard werken. Maar van het resultaat zul je levenslang plezier hebben. Dat maakt het meer dan waard om in jouw persoonlijke groei te investeren!

Met jou bekijk ik wat je wilt bereiken en waarom, wat jouw kwaliteiten zijn en wat het effect van je gedrag is op anderen. Je formuleert je doelen en krijgt inzicht in de belemmeringen die je ervaart bij het optimaal benutten van je kwaliteiten. Aan de hand van een reëel plan breng je jezelf naar een hoger niveau.

Wil jij een steuntje in de rug bij jouw ontwikkelingsproces? RNV coaching kan jou daarbij helpen. Neem contact op voor een afspraak.